Malu Wilz

De make-up van Malu Wilz heeft een uitgebreid kleurenpalet dat afgestemd is op de seizoenen. De producten zijn eenvoudig in gebruik.

Concealer

Met deze concealer verdwijnen donkere kringen en rimpels als sneeuw voor de zon. Ook ideaal om tekenen van vermoeidheid te verbergen.

Camouflage-assortiment

Deze producten camoufleren alle huidoneffenheden in het gezicht, hals en decolleté zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, moedervlekken, brandwonden...

Blusher

De blusher tovert zachte kleur op de wangen. De briljante kleurnuances zorgen voor een frisse, gezonde uitstraling.

Teint

Een teint zo zuiver en glad als de edelsteen Albast is de basis van een perfecte make up. Licht getint, licht gebruind of elegant bleek: een...

Lippenstift

De lippenstiften van Malu Wilz zijn fris, verzorgend en stralend van kleur en blijven de hele dag zitten.

Wenkbrauwen

Dit wenkbrauwpotlood van Malu Wilz maakt de vorm en kleur van wenkbrauwen precies zoals u ze wenst. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Mascara

Zonder mascara de dag beginnen? Dat is als zonder schoenen van huis gaan! Omrand de wimpers met diepzwart of een zachte teint zwart en maak een...

Oogpotlood & Eyeliner

De oogpotloden of eyeliners van Malu Wilz zorgen voor de perfecte uitstraling van de look. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Oogschaduw

Alle oogschaduwkleuren zijn er in glans, mat of glitter. Stel zelf uw kleurenpalet samen in een handig doosje met spiegel.